Soudal, her zaman hem kaliteli ürün hem de hizmet sağlama konusunda önde gelen isimlerden biri oldu. 1992 yılında Soudal, ISO 9002 onayı aldı. Nispeten küçük bir şirket olsa da Soudal, bu konuda Solvay gibi büyük çokuluslu şirketlerin oldukça ilerisindeydi. Mastik, PU köpük, yapıştırıcı ve rutubet yalıtımı ürünlerinde piyasa lideri olan Soudal, kalite ve hizmet bakımından müşterilerinin beklentilerini başarıyla karşılar.
 
ISO 9001 Kalite Sistemi; üretim, kurulum ve hizmette kalite güvencesi için bir model teşkil eder. Diğer bir değişle tüm kuruluşu ve bölümlerini kapsar, tüm çalışanların benimsediği felsefenin bir ifadesidir.
 
% 90’dan fazlasını ihracatın oluşturduğu 500 milyon euronun üzerinde ciroya sahip Soudal için bu ISO belgesi son derece önemlidir. Kalite bilincinin ilk somut ifadesidir. Bu belge, bazı önemli iş ortaklarının Soudal’a ilişkin kendilerinin de denetim yapmasını engellemez. Bu gibi taleplerde her zaman işbirliği gösteremeye hazır olmanın yanı sıra şeffaflık ilkemizin, ortaklarımızla kurduğumuz kaliteli ilişkileri daha da geliştireceğine inancımız tam.
 
Onaylar
 
Birçok ürünü için Soudal, yerel ve uluslararası resmi onay almıştır.