Soudal Türkiye Bayileri Belçika Turunda

Soudal Türkiye ekibi olarak ülke ve bölgelerimiz genelinde ciro sıralamasına giren 55 adet bayimiz ile Belçika’da ki merkez fabrikamıza gezi düzenledik.
4 ve 11 Haziran tarihlerinde iki ayrı grup olarak gerçekleştirdiğimiz üçer günlük seyahatlerde Turnout’da kurulu silikon, mastik ve köpük üretim fabrikalarımızda branşımızda gelinen en yüksek kapasite, en geniş arge ve en yüksek üretim teknolojilerine şahitlik ettik.
Belçika’nın en çok turist çeken Brüj şehrinde fayton turları, kanal tekne gezileri ve masalsı sokaklarında yaptığımız yürüyüşler ile enfes bir gün ve Antwerp’ün çok canlı merkezinde eğlenceli bir akşam geçirdik. Son gün bir olmazsa olmazı yerine getirdik ve Brüksel’ in turist merkezi olan sokaklarında Manneken Pis heykelini görüp, ünü dünyaya yayılmış ev yapımı çikolatalarından bolca yedik ve hediyelik olarak aldık.
Soudal’ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Vic Swerts’ün ev sahipliğinde, muhteşem bir göl manzarası ve harika bir atmosferde geçen akşam yemeğimizin ve hoş sohbetlerimizin tadı damağımızda kaldı.
Seyahatlerimizin de ürün ve hizmetlerimizde hedeflediğimiz gibi sıfır sorun ilkesine uygun şekilde rahat, konforlu ve programlı gerçekleşmesini sağlayan tüm emeği geçenlere, muhteşem ev sahipliğinden dolayı Belçika’daki çalışma arkadaşlarımıza ama en çok davetimize katılma nezaketi gösterip bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizle birlikte en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.