Pressemelding: Soudal for Tour de France

Pressemelding 2.5.2013
Soudal blir co-sponsor for Lotto Belisol i årets 100-utgave av Tour de France

Bare åtte uker før starten av sommerferien, er det tradisjon tro også starten på Tour de France. For den spesielle 100-utgaven av Tour de France, med start i Korsika, har Lotto Belisol og SOUDAL undertegnet en avtale. Dette selskapet fra Campine(nord-øst Belgia) som har spesialisert seg på fugemasse, lim og PU-skum skal i løpet av perioden 29/6 - 21/7 være co-sponsor av Lotto Belisol sykkellag, med topp ryttere som Jurgen Van den Broeck, Jürgen Roelandts, Jelle Vanendert og André Greipel. Rytterne vil komme til å bære nye race shorts med gjenkjennelig SOUDAL logo.

Etter en vellykket tilstedeværelse i syklingens verden (jfr. De Soudal Classics i cycle-cross), er selskapet nå klar for å sette foten videre inn i sykling. Gjennom denne sponsing bekrefter Soudal sin ambisjon om å vokse internasjonalt.

En belgisk bakgrunn, et lag som er nært folk og ivrige til å sette resultatene ... i disse verdiene kjenner både Lotto Belisol og SOUDAL seg perfekt igjen. I tillegg er et idrettsarrangement med verdensomspennende oppmerksomhet og mediedekning som Tour de France et ideelt sted for SOUDAL å forsterke sin synlighet og folks bevissthet om selskapet internasjonalt.

Vic Swerts, grunnlegger og leder av SOUDAL: "I vår bedrift finner vi verdiene av Lotto Belisol Det er et belgisk team med internasjonale ambisjoner Som SOUDAL organisasjonen representerer en pålitelig og fornuftig tilnærming, men med en lidenskap for resultatet..."

Marc Sergeant, daglig leder Lotto Belisol: "Et nytt partnerskap, som vi i dag kan annonsere med SOUDAL, med en bakgrunn av store paralleller, med en tro på den belgiske sykkelsporten på den internasjonale scene, gir oss som et team nye og nødvendige impulser for fremtiden. Sammen med SOUDAL og våre andre partnere vil vi legge skulderen på hjulet de neste ukene og månedene for kampanjen 2013, og vi ser allerede frem til starten av Tour på Korsika. "
For å få en smak av co-sponsing SOUDAL vil være til stede allerede på Lotto Belisol fan dag lørdag 4. mai på Circuit Zolder.

Om Soudal
Soudal er Europas ledende uavhengige produsent av fugemasse, PU-Skum og lim for profesjonelle og for privatpersoner. Med en omsetning på rundt 450 millioner euro, mer enn 1500 ansatte i 130 land og 11 produksjonsanlegg fordelt på 4 kontinenter har dette 100% belgisk familie selskapet, der grunnleggeren Vic Swerts fortsatt leder selskapet, utviklet seg til en internasjonal aktør og ekspert i kjemiske bygningsmaterialer og spesialiteter. Intensive investeringer i R & D, en mange års visjon om innovasjon og tilpasning til de lokale markedene la grunnlaget for disse gode prestasjoner som gjorde at Soudal nylig ble tildelt prisen for årets bedrift i 2011. "

Om Lotto Belisol
Lotto Belisol er en belgisk World Tour sykkellag med ambisjoner om å spille en ledende rolle i internasjonal sykling. Gjennom utviklingen av en profesjonell, faglig fundert struktur innenfor en langsiktig visjon våre ryttere får sjansen til å forfølge sine mål og drømmer. Lotto Belisol ønsker å gi spesiell oppmerksomhet til utvikling av talent gjennom U23 lag og dame team. Takket være populariteten til sykling kan våre sponsorer og fans være en del av sykling på høyeste nivå. www.lottobelisol.be