Soudafoam SMX

Med Soudafoam SMX®, lanserer Soudal en verdensnyhet: Det første selvekspanderende fugeskum fritt for frie isocyanater (testet av SP Sverige). Resultatet av dette er et skum som er totalt harmløs for miljøet.

NYHET! Fugeskum fritt for frie isocyanater!

Soudal, den Belgiske produsent av spesielle kjemikalier til konstruksjons industrien har vært den ledende i utviklingen av PU basert fugeskum de siste 2 årtier.

 

Med Soudafoam SMX®, lanserer Soudal nå en verdensnyhet: det første ekspanderende fugeskum fritt for frie isocynater (testet av SP Sverige). Dette nye fugeskummet er total harmløst overfor både brukere og omgivelser.

I tillegg beholder produktet alle fordeler som et klassisk polyuretanbasert fugeskum har per i dag. Produktet er tidsbesparende i installering av dører og vinduer.

I motsettning til klassisk PU Skum, er  Soudafoam SMX® utelukkende produsert på den nye SMX® teknologien. Soudafoam SMX® er basert på en hybrid silan terminert polymer teknologi som med sin allsidighet og ikke-parallelle prestasjon, åpner for en helt ny serie produkter av høy ytelse med miljømessige fordeler.

Fordeler:

  • 0 % frie isocyanater (Test rapport SP Sverige N0 F4 17365)
  • 100 % sikker for kunden og miljøet
  • Perfekt varme og akustisk isolering
  • God vedheft på de fleste overflater

Farve: Hvit